Kiinteistösihteeri

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee noin 300 kiinteistöalan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 25 M€. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy ja Myllärimäen Lämpö Oy, Karakallion Huolto ja JS Audit.

Haemme Espooseen Olarin Huoltoon vakituista

Kiinteistösihteeriä

tukemaan 2-4 isännöitsijää monipuolisissa toimistotehtävissä, joihin kuuluvat mm. erilaisten tiedotteiden, asiakirjojen ja kirjeiden laatiminen, kokousmateriaalien valmistelu, tilavarausten tekeminen sekä isännöitsijöiden töissä avustaminen. Työpäivät koostuvat päivittäisistä rutiineista sekä nopeastikin vaihtelevista tilanteista.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta monipuolisista toimistotöistä sekä asiakaspalvelusta. Arvostamme työkokemusta erityisesti kiinteistöhuolto- tai isännöintiyrityksestä. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa työssäsi ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Toivomme että olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä mahtavien työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasseteliedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pia Akselin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 14.5.2017 mennessä täällä >>