Ajankohtaista

Olarin Huolto Oy muuttaa

Olarin Huollon toimisto muuttaa uusiin avarampiin tiloihin. Osoitteemme on 19.12.2017 alkaen Piispantilankuja 2, 3. krs, 02240 Espoo.

Asiointi uudessa toimistossamme on helpompaa, koska käytössä on hissi ja asiakaspysäköinti-paikkojakin on enemmän. Isompiin tiloihin mahtuu myös Tapiolasta meille siirtyvä oma tekninen asiantuntijamme Nico Orkamo, ja käytössä on edelleen myös neuvotteluhuoneita hallitusten kokouksiin. Tapaaminen isännöitsijän tai kirjanpitäjän kanssa kannattaa edelleen sopia etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse sen varmistamiseksi, että hän on paikalla.

Muut yhteystietomme pysyvät ennallaan ja myös Kalevalantien asiakaspalvelupiste palvelee teitä isommissa tiloissa ja lisätyin voimin. Muuton vuoksi toimistomme Kuunkehrä 4B:ssä on suljettuna 15.12. klo 12 alkaen sekä 18.12.2017, mutta asiakaspalvelu puh. 0207 505 430, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä asiakaspalvelupiste Kalevalantie 5:ssä palvelevat normaalisti.

Toimistomme henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse jälleen 19.12. alkaen

Olarin Huolto kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein hyvää Joulua ja uutta vuotta 2018!