Ajankohtaista

Myllärinmäen Lämpö osaksi MTR-Isännöintiä, julkaisuvapaa 12.3.2018 klo 9.00

MTR-Isännöinti Oy ostaa Myllärinmäen Lämpö Oy:n isännöintiliiketoiminnan. Liiketoimintakauppa tukee MTR-Isännöinnin kasvustrategiaa ja vahvistaa yrityksen läsnäoloa Nurmijärven alueella.

”Myllärinmäen Lämpö on perustettu vuonna 1972. Tapiolan Lämpö Oy osti Myllärinmäen Lämmön vuonna 2012. Osana strategiamme päivitystä, olemme päättäneet Tapiolan Lämmössä keskittyä liiketoimintamme kehittämiseen ja kasvattamiseen Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Uskon MTR-Isännöinnin tuovan alueellisen osaamisensa ja kokemuksensa kautta lisäarvoa Myllärinmäen Lämmön asiakkaille”, sanoo Tapiolan Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Harri Oesch.

”Myllärinmäen Lämmön liiketoimintakauppa lisää läsnäoloamme jatkuvasti kehittyvän Nurmijärven alueella. Henkilökuntaamme lukeutuu monta nurmijärveläistä, joilla on vankkaa paikallistuntemusta ja paloa alueen kehittämiseen. Asiakkaamme saavat laadukasta, kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua, jota tuottaa paikallisen isännöitsijän lisäksi koko ammattitaitoinen organisaatiomme”, sanoo MTR-Isännöinnin toimitusjohtaja Krister Ilvonen.  

Pidämme Myllärinmäen Lämmön asiakkaille infotilaisuuden maaliskuun aikana.  

Liiketoimintakauppa toteutuu 1.4.2018.

Lisätietoja:

MTR-Isännöinti Oy
toimitusjohtaja
Krister Ilvonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
(09) 8387 2550

Tapiolan Lämpö Oy ja Myllärinmäen Lämpö Oy
toimitusjohtaja
Harri Oesch
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
020 750 5201


MTR-Isännöinti Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä kiinteistönhallinnan palvelukokonaisuuksia asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. MTR-Isännöinnin palveluihin kuuluvat isännöinti-, taloushallinto-, projektinjohto-, laki- ja viestintäpalvelut sekä tekninen isännöinti. Vuonna 2000 perustetun MTR-Isännöinnin palveluksessa työskentelee yli 30 alan ammattilaista, minkä lisäksi sisaryhtiö MTR-Tekniikka työllistää yhdeksän teknistä isännöitsijää. MTR-Isännöinnillä on viisi toimipistettä Klaukkalassa, Hyvinkäällä, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunki-seudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Myllärimäen Lämpö Oy ja Tapiolan Keskustorni Oy. Vuonna 1956 perustetulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.