Ajankohtaista

Tapiolan Lämpö -konserni valitsi Incit Xpandin isännöinnin toiminnanohjausjärjestelmäkseen

Tapiolan Lämpö Oy ja Aareon Sverige AB ovat solmineet yhteistyösopimuksen Tapiolan Lämpö -konsernin isännöintiliiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmän ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Sopimuksen myötä uusi toiminnanohjausjärjestelmä otetaan käyttöön kaikissa Tapiolan Lämpö -konsernin isännöintiyksiköissä.

”On tärkeää, että valittu järjestelmä tukee ja avaa mahdollisuuksia Tapiolan Lämpö -konsernin isännöintiliiketoiminnan kehittämisessä. Incit Xpand:in myötä pystymme lisäämään ja parantamaan erityisesti sähköistä asiointia, jota meiltä on toivottu. Yhteinen järjestelmä myös selkiyttää toimintaa ja tukee isännöinnin yhteistyötä konsernitasolla ”, kertoo isännöinnin liiketoimintajohtaja Terhi Ruuhonen.

Tapiolan Lämpö -konserni on viime vuosina kasvanut voimakkaasti sekä uusien sopimuksien että yritysjärjestelyjen kautta. Uusi sopimus on merkittävä osa konsernin digitalisaatio-ohjelmaa, jossa tavoitellaan entistä läpinäkyvämpää toimintaa joustavien ratkaisujen avulla.

”Teimme kattavan selvityksen markkinoilla olevista ratkaisuista ja testiemme perusteella Incit Xpand tukee meidän liiketoimintamme kehitystä parhaiten. Iloksemme yhteistyöverkostostamme Suomen markkinoilla löytyy myös toinen toimija, joka on valinnut saman ratkaisun”, kertoo tietohallintojohtaja Mikael Federley.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että yksi Suomen suurimmista isännöitsijätoimistoista katsoi, että järjestelmämme täyttää heidän korkeat laatuvaatimuksensa”, toteaa Oscar Gyllensten, Country Manager Aareon Finland. ”Kun meillä on Tapiolan Lämpö kumppaninamme ja asiakkaanamme, meillä on mahdollisuus kehittää edelleen Incit Xpandin tarjoamia digitaalisia ratkaisuja kiinteistönhallintaan ja tarjota yhdessä heidän asiakkailleen uusia palveluita” hän jatkaa.

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, ja Tapiolan Keskustorni Oy. Lisäksi Tapiolan Lämpö tuottaa isännöinti- ja huoltopalveluita Karakallion Huolto ja JS -audit toiminimillä. Vuonna 1956 perustetulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.

Aareon Sverige AB (aiemmin Incit AB) on osa Aareon-konsernia, joka on johtava kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmien tarjoaja Euroopassa. Autamme yrityksiä parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja lisäämään kannattavuutta. Teemme sen Incit Xpandin avulla, joka on markkinoiden tehokkain kiinteistö- ja taloushallintajärjestelmä.

Lisätietoja:

Aareon Finland, Country Manager Oscar Gyllensten, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.+46 705 766 424 tai konsultti Tiia Lehikoinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050 367 9031

Tapiolan Lämpö, tietohallintojohtaja Mikael Federley, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040 549 0121