Ajankohtaista

Noudatamme erityistä huolellisuutta kodissasi koronavirusaikana

Me Olarin Huollossa sekä kaikki meidän yhteistyökumppanimme ymmärrämme korkean vastuumme koronapandemian aikana. Kaikki käyntimme kodissasi harkitaan tarkoin, jotta voimme varmistua sekä sinun että meidän turvallisuudestamme.  

Hallituksen määräämän poikkeustilanteen aikana toimimme seuraavasti: hoidamme kotisi normaalisti, mikäli et kuulu riskiryhmään, olet alle 70-vuotias, et ole saanut tartuntaa tai et ole karanteenissa esimerkiksi altistumisen tai ulkomaanmatkan vuoksi. Edellytämme silti sinulta yhteydenottoa asiakaspalveluumme, kuten tässä tiedotteessa myöhemmin kerromme. 

Voit varmistaa mahdollisen riskiryhmään kuulumisen verkkosivuilta www.thl.fi. Mikäli kuulut riskiryhmään, teemme kodissasi vain kriittiset huoltotyöt. 

Ota ennalta yhteys asiakaspalveluumme, vaikka olisit terve 

Jos olet tilannut kotiisi huollon, asuntonäytön, remontin tai jonkun muun työn, tulee sinun tästä eteenpäin lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen em. henkilön tulemista kotiisi. Ota siis yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa tapauksissa eli myös silloin, vaikka olisit täysin terve, etkä kuuluisi riskiryhmään.  Emme kerää emmekä tallenna yksittäisiä henkilötietoja, vaan kysymme vain kysymyksen riskiryhmään kuulumisesta tai koronavirukseen sairastumisesta. Vastaukseksi riittää ’kyllä’ tai ’ei.’

Asiakaspalvelumme sähköposti on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vastaamme viestiisi niin pian kuin se on mahdollista. Voit myös soittaa asiakaspalveluun, jos et pysty lähettämään sähköpostia tai asia on kiireellinen. Asiakaspalvelun numero on 020 750 5430. Älä tule käymään paikan päällä, sillä siten minimoimme viruksen leviämisen. 

Asiakaspalvelumme varmistaa sinulta tilanteesi sekä sen, ettei huoneistossa ole riskiryhmiin kuuluvia tai koronavirukseen sairastuneita henkilöitä. Kirjaamme ilmoituksesi ylös ja teemme sen perusteella päätöksen kotiisi tulemisesta. Huomioithan, että emme tule kotiisi, mikäli et ole tehnyt ilmoitusta asiakaspalveluumme. Teemme näin sekä sinun että meidän turvallisuutemme vuoksi. 

Mikäli kuulut riskiryhmään 

Tässä tapauksessa hoidamme kodissasi vain kriittiset palvelut, esimerkiksi vesivahingot tai muut sinua tai huoneistoa mahdollisesti vahingoittavat asiat, tukkeutuneet viemärit ja huoneistojen ovien lukitukset. 

Kaikki ei-kiireelliset työt siirrämme myöhemmäksi. Kirjaamme kaikki ilmoitukset ylös, jotta voimme hoitaa ne jouhevasti poikkeustilanteen päätyttyä.  

Muut taloyhtiösi työt hoidamme, kuten ennenkin 

 Kaikki muut taloyhtiösi työt teemme normaalisti. Tällaisia ovat esimerkiksi porraskäytävien, hissien, pesutupien ja saunojen siivous ja huolto sekä parkki- ja piha-alueiden siisteys ja huolto.

Pidetään kaikkialla taloyhtiösi alueella riittävä etäisyys – suosittelemme 2 metriä tai minimissään 1 metriä. Kun siis näet huolto- tai remonttimiehen, asiantuntijamme tai muun taloyhtiösi töitä suorittavan henkilön, niin ole kohtelias ja muista turvaväli. Me teemme samoin, sillä tärkeintä on aina asukkaiden eli sinun riskitön arkesi. 

 

Ystävällisin terveisin

Olarin Huolto