Ajankohtaista

Muutoksia koronaviruksen tuomiin käytäntöihin

Tiedote 21.10.2020

 

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

olemme päivittäneet koronaviruksen tuomia käytäntöjä. Lue tämä ohje huolella, sillä se perustuu THL:n, Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton suosituksiin. Seuraathan myös verkkosivujamme (www.olarinhuolto.fi) sekä Tapiolan Lämmön Facebookia, joissa päivitämme tilannetta.

Toivomme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Katso tarkemmat yhteystiedot www.karakallionhuolto.fi/yhteystiedot. Mikäli sinun on tultava paikalle, niin asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8:00-16:00 (Kalevalantie 5).

Vallitsevan COVID-19 aiheuttaman epidemiatilanteen aikana on pääkaupunkiseudulla annettu yleinen suositus kasvomaskien käytöstä ja olemme täsmentäneet turvallisuusohjeita seuraavasti.

-        Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia asiakaspalvelupisteissä.

-        Edellytämme asiakkailtamme kasvomaskin käyttöä asioidessaan asiakaspalvelupisteissä.

-        Ethän asioi asiakaspalvelussamme, mikä olet sairaana tai sinulla on flunssan oireita.

-        Suosittelemme pitämään asiakastilassa 1-2- metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Haluamme muistuttaa että, on tärkeää noudattaa annettuja ohjeita, jotta pystymme yhdessä turvaamaan terveyttämme ja joustavaa yhteistyötämme. Kiitos kun välität.