Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä missä tahansa asumiseen tai kiinteistönne ylläpitämiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua avaimista autopaikkoihin ja vikailmoituksista saunavuoroihin.

Helpoimmin saat meihin yhteyden sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon 020 750 5430.

Kerrothan sähköpostissa asiasi lisäksi myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sillä se nopeuttaa asian käsittelyä. Vikailmoitusasioissa voit käyttää vikailmoitus-lomaketta.

Saat Asiakaspalvelustamme aina apua ja ajankohtaisimmat tiedot vaikka isännöitsijöiden, kirjanpitäjien tai huoltomiestemme aikatauluista. Saamme tiedon välitettyä oikealle henkilölle tai pyydämme henkilöä olemaan heti yhteydessä vapauduttuaan.

Olarin Huollon ja Tapiolan Lämmön yhteinen asiakaspalvelupisteemme on avoinna klo.07.30-16.00 osoitteessa Kalevalantie 5, 02130 Espoo. Suljemme asiakaspalvelun poikkeuksellisesti klo 14.00 juhannusta edeltävänä torstaina ja jouluaaton aattona.

Pyrimme toiminnassamme palvelemaan sinua niin hyvin kuin kykenemme ja antamaan ammattitaitoista apua asioiden hoitamiseen.