Muutostyöilmoitus

Olarin Huolto esittäytyi Espoo-päivänä

Espoo-päivänä, lauantaina 31.8. järjestettiin Olarin Huollon avoimet ovet -tapahtuma ensimmäistä kertaa. Simo Järvisen aukiolle Talvipuutarhan viereen oli ajettu erilaisia huollon ajoneuvoja jäteautosta lakaisukoneeseen ja kaikkiin sai kiivetä tutkimaan vipuja, nappeja ja muita hallintalaitteita. Kävijöille tarjottiin grillimakkaraa ja kahvit tai pillimehut pullan kera jälkiruuaksi. Lapset ja lapsenmieliset saivat mukaansa ilmapallon ja katua sai koristella katuliiduilla, mistä sai palkaksi karkkipussin.

Heti aamusta paikalle saapui melkein tapahtumapaikan vieressä asuva Tiina lastensa Markuksen (1,5 v), Tuomaksen (5 v) ja Sofian (7 v) kanssa. Tapahtuman ilmoitus oli nähty viikolla ja lapset olivat innoissaan odottaneet sitä. Isot koneet eivät niinkään innostaneet lapsia, Markus pelkäsi kovia ääniä ja Tuomas vähän ujosteli kyytiin menemistä, mutta katuliiduista ja jättisaippuakuplista riitti iloa.

Katuliituja innostui käyttämään myös Pannika, joka oli tullut perheensä kanssa ihmettelemään mitä Ruomelanraitilla tapahtui. Pannika otti aiheensa kaikkialla näkyvästä konsernin logosta ja ikuisti sen aukiolle.

Paikalle oli saapunut myös Jarno perheineen. Kuusivuotias Niilo ja neljävuotias Iina olivat sitä mieltä että tilaisuus oli ihan okei ja pillimehu ja pulla maistuivat. Mukaan otettu 14-viikkoinen Laku-koira tervehti kaikkia niin innoissaan, että pieni tauko tuli sillekin tarpeeseen.

Parin talon päästä Itäportista olivat tulleet myös Tuula ja Kale, jotka olivat saapuneet tarkastamaan mitä ”meidän huoltoyhtiömme” oikein tarjoaa. Yllätys oli iloinen, kun tapahtuma olikin niin vilkas ja varsinkin lapsiystävällisyyttä kiiteltiin. Tuula ja Kale ovat asuneet samassa talossa vuodesta 1970 ja kehuivat sekä taloyhtiötä että Olaria. Erityistä iloa tuo uimahalli, jossa pääsevät rauhassa vesijuoksemaan ihan kaiken kuntoiset ihmiset lähellä kotia. Erityiskiitokset sai myös yhtiön huoltomies Ville, joka on todella reipas ja innokas auttamaan kaikenlaisissa pulmissa.

Kiinteistösihteerimme Jessica pääsi leikkimään ja juoksemaan koko päiväksi, sillä jättisaippuakuplia ei saa aikaan puhaltamalla. Lasten mielestä koko homman idea tietysti on päästä poksauttamaan kupla ennen kuin se poksahtaa itsestään, joten pieniltä roiskeilta ei voinut välttyä.

Toivoimme tietysti palautetta siitä miten ensimmäinen kerta onnistui ja mitä kivaa voisimme vielä keksiä. Palautetta jättäneiden kesken arvottiin Kino Tapiolan lahjoittamat leffaliput ja ne voitti Henna Harju. Hienojen katuliitupiirustusten tekijöistä voittajaksi löytyi 4-vuotias Harry teoksellaan Animals ja Harrykin saa liput elokuviin. Iloista elokuvailtaa voittajille ja Kino Tapiolalle suuri kiitos leffalippujen lahjoittaimisesta! Palautteen perusteella tapahtuma oli kaikille kävijöille iloinen yllätys ja sen järjestämistä uudestaan viimeistään ensi vuonna toivottiin.

Espoo-päivä järjestettäneen ensi kesänäkin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tervetuloa tapaamaan meitä viimeistään silloin!