"Jotta Helsingistä ei tulisi Napoli”

– Helsingin Sanomat 16.9.2015

Kuljetuspalvelut

Mitä haluatkin kuljetettavan – nopeasti

Kuljetuspalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö-konsernin emoyhtiön Tapiolan Lämmön kuljetusyksikkö.

Lunta talvella, multaa ja kuorikatetta keväällä, hiekkaa ja soraa kesällä ja lehtiä syksyllä. Lajiteltuja jätteitä, muuttoja ja tavaran kuljetusta ympäri vuoden. Tässä kuljetuksen vuosikalenteri pääpiirteittäin.

Omalla kalustolla tavara liikkuu silloin kuin halutaan. Jos mietit, mistä saat kuljetusapua, vastaus on: meiltä. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5460