Puhtaamman ympäristön puolesta

Sujuvaa ja nopeaa kuljetusta vuoden ympäri

Kuljetusyksikkömme tarjoaa kokonaisvaltaista jätehuoltopalvelua ja neuvontaa sekä muita kuljetuspalveluja kiinteistöosakeyhtiöille ja taloyhtiöille monenlaisiin tarpeisiin. Omalla kalustolla sekä ammattitaitoisella henkilöstöllä varmistamme kuljetusten sujuvuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiinteistöosakeyhtiöt voivat hankkia kauttamme jätepuristimet, pahvipaalaimet sekä silppurit omaksi tai vuokralle. Myymme ja/tai vuokraamme myös jäteastioita erilaisiin jätteenkeräystarpeisiin. Asunto-osakeyhtiöille tarjoamme keräyspaperinkeräystä veloituksetta ja vaihtolavojen vuokrauksen sekä tyhjennyksen.

Lisäksi toimimme HSY:n kuntaurakoitsijana.

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vaihtolavat voit tilata kätevästi alla olevan lomakkeen avulla.

Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5460