"Tilasin vaihtolavan syystalkoisiin ja homma hoitui näppärästi”

Pihatalkoot tai kellarin siivous, meiltä ratkaisu

Kuljetuspalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö-konsernin emoyhtiön Tapiolan Lämmön kuljetusyksikkö.

Kun pihalla, kellarissa tai ullakolla on sinne kuulumatonta epämääräistä ja paloturvallisuutta vaarantavaa roinaa tai pihalle tarvitaan uutta multaa ja samalla olisi hyvä viedä syksyn lehdet pois, tilaa vaihtolava. Pihatalkoita varten tuomme lavan paikalle hyvissä ajoin ennen talkoita ja viemme pois talkoiden jälkeen.

 

Muut kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelua kuorma-autolla (perälautanostin) mm. tavaroiden noudot, muuttopalvelu ja kaikenlaiset tavaroiden siirrot paikasta toiseen.

Myymme myös jäteastioita erilaisiin keräystarpeisiin.

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5460