"Vaihtolava tuli tarpeeseen ”

Remonttijätteitä tai tavaran kuljetusta, meiltä ratkaisu

Kuljetuspalvelut tuottaa Tapiolan Lämpö-konsernin emoyhtiön Tapiolan Lämmön kuljetusyksikkö.

Tarvitsetko pihallesi vaihtolavaa remonttijätettä tai tavaran kuljetusta varten? Ota yhteyttä niin tuomme ja noudamme lavan sovittuna ajankohtana. Piha- ja vihertöiden tarpeisiin kuljetamme myös maa-aineksia mm. multaa, kuorikatetta, hiekkaa, soraa jne. Muutot ja muut tavaran kuljetukset hoituvat kätevästi perälautanostimella varustetulla kuorma-autolla. Myymme ja toimitamme myös jäteastioita erilaisiin keräystarpeisiin.

 

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5460