Piha on käyntikortti

Pihahuolto ja viherrakentaminen

Meiltä saat kattavasti erilaiset pihahuollon ja viherrakentamisen palvelut kätevästi saman katon alta. Huolehdimme kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta ympäri vuoden ja taitava sekä motivoitunut vihertiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanssasi kaiken kokoiset pihanparannushankkeet.

Pihahuolto

Talvella ulkoalueiden hoito koostuu lumitöistä ja hiekoituksesta

Talven tärkeimmät huolehdittavat asiat ovat lumityöt sekä liukkaudentorjunta. Kun lunta tulee paljon, tarvitaan lisäksi lumensiirtoa ja lumenajoa. Lumet on hyvä pudottaa myös katolta, mikäli ne voivat aiheuttaa vaaraa pudotessaan.

Talvikunnossapidon tehtäviä ovat myös pakkasen aiheuttamat jäätymiset ja vauriot. Avaamme mm. kaivot, kun ne ovat päässeet jäätymään kovilla pakkasilla.

Kesällä ulkoalueiden hoito on viherhoitoa

Huolehdimme kiinteistöjen istutuksista ja piha-alueiden yleisestä siisteydestä. Kun piha-alueen puut tai pensaat edellyttävät leikkausta tai muuta hoitoa, ovat puutarhurimme käytettävissäsi.

Hoidamme puiden silmämääräiset kuntokartoitukset sekä perennat ja pensaat. Kasvualustat katamme esim. kuorikatteella tai koristekivillä ja hävitämme rikkaruohot. Oikeiden kasvien valitseminen on keskeistä osaamistamme.

 

Viherrakentaminen

Suunnitteletko uusia istutuksia tai kenties koko pihan parannusta?

Pihakonsultoinnit ja viherhoitosuunnitelmat

Pihakonsultointi pitää sisällään pihakierroksen, raportin valokuvineen sekä neuvot pihakierroksen aikana. Viherhoitosuunnitelma laaditaan pihakierroksen ja valokuvien perusteella ja lähetetään asiakkaalle jälkeenpäin.

Puiden kuntokartoitukset

Kartoituksessa tehdään puiden silmämääräinen tarkastus, hoitosuunnitelma hoitoleikattaville puille ja tarvittaessa meiltä saa myös metsurityön.

Vihervalvonnat

Kun yhtiö suunnittelee vihertöiden tekoa pihalleen, kannattaa pyytää viherasiantuntijoiltamme valvonta-apua. Vihervalvonta sisältää kokouksiin osallistumiset sekä kasveihin ja niiden kasvualustoihin liittyvät tarkistuskäynnit.

Pihatalkoo- ja neuvontapalvelu

Hyvissä ajoin ennen talkoopäivää yhtiön pihalle toimitetaan, sovittuun paikkaan, toivotut talkootavarat mm. haravat, kottikärryt, työkäsineet sekä talkoosäkit puutarhajätteille.

Talkootavaroiden lisäksi voitte tilata ennakkoon neuvontapalvelua kasvien lannoitukseen, oikeanlaisen kasvualustan valintaan sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkaukseen. Neuvontapalvelua on mahdollista saada myös talkoopäivänä.

Hinnat

Tuntiveloitus kaikille palveluille on 85 €/tunti (hinnat sis. alv). Arvioitu pihakierroksen kesto on pienillä pihoilla n. 1-2 h ja isoilla pihoilla 2-4 h. Lisäksi tarjoamme vihersuunnittelua ja leikkivälineiden tarkastusta sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä: Leena Kilpelä p. 020 750 5283 puistomestari tai Katja Sebelja p. 020 750 5281 puutarhateknikko, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitamme lisäksi suursäkkejä:
Yleismulta
Kuorikate, mänty
Kivituhka 0-5 mm
Leikkihiekka 0-4 mm
Turvahiekka 1-8 mm
Puutarhajätteille talkoosäkki

Suursäkkien hinnasto>>